Souhrn největších filmových novinek září

Ve světě filmu se neustále něco děje a my jsme u toho nemohli chybět. Souhrn nejdůležitějších novinek za poslední měsíc je tady.

Bourne je zpátky

Pátý Bourne už je jasná věc. Natáčet už se začalo a na internetu se v minulém měsíci objevila i fotka přímo z placu. Na tenhle návrat se všichni hodně těší.

skynews.img.1200.745

Jeden Batman nestačí 

Warneři dobře vědí, že Batman je značka, která táhne. Tenhle hrdina bude hrát velkou roli ve velkofilmu Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti a mihne se i v týmovce Sebevražedný oddíl. Samozřejmě nezůstane jen u těchto návštěv a Dark knight dostane i vlastní sólovku. A ne hned jednu, ale rovnou tři. Ale všechno se bude odvíjet od toho, jak úspěšná bude v kinech bitka mezi Supermanem a Batmanem.

Další Trainspotting na cestě 

Kultovní film, který nastartoval kariéru režiséra Dannyho Boyla a herce Ewena McGregora se dočká pokračování a režírovat bude opět právě Boyle. Snad z toho bude další hit.

Del Toro ve Star Wars

Benicio del Toro je kvalitní herec a v jeho filmografii nechybí ani blockbustery od Marvelu. Aby toho nebylo málo, zahraje si pravděpodobně záporáka v osmé epizodě série Star Wars.

Další tři porce Rychle a zběsile

Sedmé pokračování akční série překonalo všechny minulé filmy a vydělalo půl druhé miliardy dolarů. Je jasné, že další filmy vzniknou a samotný Vin Diesel to potvrdil tvrzením, že nás čeká další trilogie. Doufejme, že to bude stejná jízda jako do teď.

Návrat Charlieho andlíků

Charlieho andílci byli ve své době celkem hitem a minimálně první film byla svěží oddychovka. Trojice sexy frajerek by se měla vrátit a režii by měla mít na starosti Elizabeth Banks, která produkovala film Ladíme! a dvojku sama režírovala. Pro tenhle comeback drsných holek to je ideální volba.

Hraná verze Akiry v podání Nolana?

Internetem proletěl drb, že dalším projektem Christophera Nolana by mohla být hraná adaptace slavného anime Akira. Čas ukáže jestli na tom něco je, ale pro Nolana by to byla další výzva.

Z Promethea bude Vetřelec

Prometheus se zrovna nepodařil a kromě vytvoření slavného xenomorfa toho moc nenabídl a tak se Ridley Scott radši rozhodl, že pokračování neponese název Prometheus 2, ale Alien: Paradise Lost. Ano, zní to úderněji a pravděpodobně bychom se měli dozvědět něco víc o původu vetřelců jako takových.