Pokračování Ant-Mana a další změny v Marvelu

Studio Marvel nám pořád servíruje nějaké novinky. Všichni ale nadšeně očekávají trailer na Captain America: Občanská válka, jenže Marvel ho ne a ne pustit do světa. Proto nás komiksový gigant obšťastnil aspoň něčím jiným.

Marvel Studios trošku mění své plány ohledně třetí fáze, která začne co nevidět. Do svých plánu přidala film Ant-Man and the Wasp. Můžeme se tedy těšit na to, že po boku Ant-Mana (Paul Rudd) bude The Wasp (Evangeline Lilly), kterou jsme měli možnost vidět v potitulkové scéně právě letos u Ant-Mana. Mravenčí muž se dostane na plátna kin 6. července 2018.

Toto datum bylo původně rezervované pro Black Panthera, ale sólový film TChally, vládce Wakandy v podání Chadwicka Bosemana, uvidíme o něco dřív a to 16. února 2018. Marvel asi Ant-Manovi věří a má k tomu důvod. Film, který měl být jen jakousi oddychovkou mezi Avengers: Age of Ultron a Captain America: Občanská válka, v kinech a mezi kritiky docela zabodoval. V Americe vydělal 178 milionů dolarů a za oceánem 231 milionů, což je dohromady 409 milionů. Docela slušný počin, nato, že nám Marvel představil úplně nového a pro mnohé neznámého hrdinu, nemyslíte?

Marvel také posunul Captain Marvel z 2. listopadu 2018 až na 8. březen 2019. Najít ty správné lidi na tento film je asi velký oříšek i pro Feigeho. Kromě Ant-Mana a The Wasp, posunutí Black Panthera a odložení Captain Marvel ale studio přidalo do svých plánů tři data, zatím pro nespecifikované filmy. Jsou to následující – 1. květen 2020, 10. červenec 2020 a 6. listopad 2020. Jaké filmy bychom mohly v roce 2020 vidět?