Hulk v Thorovi a ve vesmíru? Potvrzeno

Zpočátku to vypadalo jako pouhé spekulace a sny fanoušků. Postupem času se ale ze spekulací stala pravda. Hulka uvidíme ve filmu Thor: Ragnarok, který je pod taktovkou Taika Waititiho!

Informaci, že se Hulk mihne v dalším filmu Thora, přinesl minulý týden server JoBlo. Byly to pouhé spekulace, nikdo tomu nedával veliké naděje, ale nakonec je to přece jen pravda. Dr. Bruce Banner v podání Marka Ruffala se dostane do vesmíru.

Příběh by se měl odehrávat na vzdálené planetě, která podle všeho není ani Asgard ani Země. Je nejasné, co by to mohlo být za planetu, ale fanoušci začali dávat větší šance tomu, že se v budoucnosti dočkáme Planety Hulk. Ragnarok je podle severské mytologie konec světa, takže konečná bitva mezi dobrem a zlem. V ní má Thor zemřít v boji s obřím hadem Midgardsormem. Podle legend má být pak svět znovu obnoven. Kevin Feige označil snímek ve třetí marvelovské fázi za klíčový.

Thor: Ragnarok uzavře trilogii z Asgardu. Scénář Christophera Yosta (Thor: Temný svět) a Craiga Kylea (producent obou dvou filmů o Thorovi) zrežíruje Taika Waititi. Kromě Marka Ruffala ve filmu uvidíme i Toma Hiddlestona (Loki), Chrise Hemswortha (Thor) a Jaime Alexander (Lady Sif). Film má premiéru 3. listopadu 2017.