Trailer #3: V srdci moře (2015) – Moby Dick vs. Thor

V pořadí třetí trailer k filmu V srdci moře je na světě!

Film je natočen podle knižní předlohy In the Heart of the Sea: The Tragedy of the Whaleship Essex od Nathaniela Philbricka, jež je příběhem, opírající se o skutečnou událost. Před rokem bylo uvedeno, že film přijde do kin 15. března roku 2015. Tak se ovšem nestalo. Studio začalo posouvat premiéru. Nyní má proběhnout v prosinci 2015 a debatuje se o tom, že hlavním důvodem posunutí premiéry bylo zvýšení šancí na filmová ocenění.

O samotném ději jsme se zmiňovali v dřívějším příspěvku ZDE. Jen bych doplnila, že knižní předloha, podle níž je film natočen, vyhrála národní knižní cenu v kategorii populárně naučných publikací v roku 2000. A kromě již zmíněných herců celkový příběh dotvoří také například Charlotte Riley (Na hraně zítřka) nebo Frank Dillan (Harry Potter a Princ dvojí krve).

1280x720-lWA

Třetí upoutávku si můžete pustit již dnes! Tentokrát je o trochu delší, ale obsahuje více akčních scén, které nás mají navnadit. Je zde zachycena nálada posádky v obrovské bouři, panice i zoufalství, protože netuší, s čím bojuje. Moře je nevyzpytatelné a ani otrlí námořníci si neví rady s obrovskou velrybou, která je tlačí ke dnu. Všichni chtějí samozřejmě přežít. Podaří se jim to?

Premiéra snímku je stanovena na 11. prosince 2015.