Souhrn největších filmových novinek srpna

Nová rubrika, ve které se snažíme pochytat všechno důležité, co se za uplynulý měsíc ve světě filmu stalo.

Quentin Tarantino si povídal s magazínem Vulture a řekl několik zajímavých věcí. Kill Bill 3 není mrtvý, naopak jeho nápady na crossover Zorro/Django či spin-off Hanebných panchartů Killer Crow mrtvé jsou. A taky by ho lákalo natočit science fiction (stejně jako před několika lety).

Fall of Gods je fenomenálně vypadající ilustrovaná kniha inspirovaná nordickou mytologií, která začala na Kickstarteru. Nyní na její motivy natočí Fox film. Ten by měl režírovat Wes Ball, který nedávno poslal do kin Labyrint: Útěk a za měsíc ukáže druhý díl, Labyrint: Zkoušky ohněm.

Hobit

Bylo potvrzeno, že prodloužená verze filmu Hobit: Bitva pěti armád bude mít eRkový rating.

Bruce Willis po jednom natáčecím dnu odešel od nového filmu Woodyho Allena. Oficiálně kvůli kolizi s divadelní hrou, ve které se Willis objeví. Neoficiálně internety říkají, že byl vyhozen. O filmu víme jen to, že se bude nejspíš odehrávat v padesátých letech a hrají v něm Jesse Eisenberg a Kristen Stewart.

Brad Pitt se objeví ve World War Z 2, tu zrežíruje Juan Antonio Bayona (Sirotčinec a seriál Penny Dreadful) a scénář napíše Steven Knight (Východní přísliby, Sedmý syn), který nedávno řekl, že už své první návrhy studiu odevzdal.

J.J. Abrams potvrdil, že Kylo Ren (Adam Driver) není Sith. Magazínu Empire o sedmých Star Wars řekl, že Kylo pracuje pro postavu jménem Supreme Leader Snoke (Andy Serkis), který je důležitou figurou temné strany síly.

úsvit planety opic

Třetí díl Zrození Planety opic (2011) se bude jmenovat War of the Planet of the Apes. U série jako režisér zůstane Matt Reeves a v jedné z hlavních (lidských) rolí se objeví Gabriel Chavarria, známý jen ze seriálů (Gang Related, Major Crimes).

Channing Tatum už potvrdil, že si zahraje mutanta jménem Gambit ve stejnojmenném filmu. Zbývalo obsadit velmi důležitou ženu, která měla na hrdinu obrovský vliv, postavu jménem Bella Donna Boudreaux. Tu si zahraje Lea Seydoux.