Muži v černém se vrátí bez Willa Smithe

Oblak rebootové temnoty se snese i na sérii o agentech imigračním oddělení pro mimozemšťany. Muži v černém projdou po třech regulérních pokračováních martyriem hledání nové identity. Ta má podle producentů Waltera Parkese a Laurieho McDonalda obashovat hlavně záměr udělat z nových filmů souvislou trilogii.

Zpráva o snaze studia znovu probudit lehce skomírající značku přišla jako blesk z čistého nebe. Třetí díl Mužů v černém se v kinech objevil v roce 2013 a od té doby jsme název série slyšeli pouze v souvislosti s možností crossoveru s Jump Street. O nové, zrebootované sérii nevíme nic jiného, než že půjde o trilogii a že už neuvidíme Willa Smithe.

Nová inkarnace značky se určitě ponese ve stejném duchu jako filmy původní. Zajímá nás tedy, kdo obsadí role dvou hlavních agentů. Vzhledem k sociálním hnutím v Hollywoodu by nebylo žádným překvapením, kdyby jednu z rolí obsadila například žena. Chcete v Mužích v černém vidět Melissu McCarthy nebo byste byli více zvědaví třeba na Jadena Smithe? Napište nám svůj názor v komentářích.