Trailer #3: Hitman: Agent 47 (2015) – Kdo říkal, že červená neladí s pleší?

Třetí upoutávka k chystané videoherní adaptaci opět přináší několik nových záběrů, tentokrát lehce spoileroidních. Agent 47 do kin dorazí už za dva týdny, takže potřebuje diváctvo pořádně napumpovat. To se mu sice daří po stránce akční zběsilosti, po stránce logiky a poodhalování dějových detailů ale dokáže zdvihnout nejedno obočí.

S tím, že ani tahle adaptace slavné videoherní postavy nebude respektovat její stealth původ, jsme se už smířili. Že to vezme tak daleko a udělá z Agenta 47 polo-terminátora, to už bylo o dost větší sousto k trávení. Třetí trailer směruje reflektory na filmového padoucha (Zachary Quinto) a na jeho tajnou zbraň. A absurdoměry vybuchují.

Ovšem nepředbíhejme. Z nového Hitmana se jistě nevyklube film roku. Mohlo by ovšem jít o příjemnou oddychovku. Jenom doufejme, že se z režijního debutu Aleksandera Bacha nestane další důvod, proč by hollywoodská studia neměla dávat zelenou projektům inspirovaným světem videoher.

Hitman: Agent 47 bude v kinech zabíjet na objednávku od 27. srpna 2015. V hlavní roli se namísto původně plánovaného, tragicky zesnulého Paula Walkera představí Rupert Friend. Herecký ansámbl doplní Zachary Quinto, Hannah Ware, Thomas Kretschmann a další.