Trailer #1: Deadpool (2016) – Víte, proč nosí červenou kombinézu?

Jak Deadpool včera slíbil, tak dnes splnil. První trailer k očekávané nekonveční komiksovce je online a to hned ve dvou verzích. U Foxů se nám rozhodli nabídnout jak plnokrevnou necenzurovanou ukázku, tak i ukázku bez krve a slov, které se v kostele neříkají.

Trailer se překvapivě lehce liší od toho, který jsme měli možnost zhlédnout po jeho úniku z letošního Comic-Conu. V ukázce zcela chybí Deadpoolova filmová parťačka, Negasonic Teenage Warhead. Studio zřejmě nechce tasit všechny trumfy při první hře. Jako jediná ochutnávka nedeadpoolovského hrdinství je naservírován Colossus, starý známý z X-Menů.

Deadpool na mostě

Je nasnadě dodat, že se má cenu podívat na obě verze upoutávky. Samozřejmě, green band traileru oproti svému červenému bratrovi chybí koule a schovává se za předčasný střih a předabování některých hlášek. Je to ale hezkou ukázkou toho, jak se studio snaží jít proti udělenému ratingu a nabídnout film širokému publiku. A navíc se na konci můžete těšit na speciální návštěvu od Deadpoola.

Necenzurovaný trailer:
httpv://youtu.be/FyKWUTwSYAs

Cenzurovaná verze:
httpv://youtu.be/ONHBaC-pfsk

Deadpool má premiéru 12. února 2016. V hlavních rolích se představí Ryan Reynolds, T.J. Miller, Gina Carano, Brianna Hildebrand, Ed Skrein a další. Scénář Rhetta Reese a Paula Wernicka (Zombieland) režíruje jako svůj celovečerní debut Tim Miller.