Pokračování Jeníčka a Mařenky dostane na starost nový režisér

Jeníček a Mařenka v akčním podání přinesli do studiových peněženek dost peněz. Práce na pokračování se tak rozeběhly co nejdříve. Narozdíl od prvního dílu nový film nebude režírovat Tommy Wirkola. Místo po něm přebírá Bruno Aveillan, pro něhož bude snímek představovat filmový debut.

Přestože se Wirkola na režisérskou sesli nevrátí, jeho rukopis bude na výsledném snímku dost znát. Pro pokračování totiž nedávno dopsal scénář. Ten bude opět pokračovat v lehkovážném duchu prvního filmu, takže se toho moc na intelektuální frontě očekávat nedá. Napsat scénář byla brnkačka. Největší problém pro produkci představuje sladění času natáčení a nabitého kalendáře Jeremyho Rennera.

V druhém díle se, kromě jiných věcí, má podle Wirkoly řešit voodoo. A to je tak všechno, co o filmu zatím víme. Natáčení ještě nezačalo a projekt nemá ani stanovené datum premiéry. Do hlavních rolí se vrací již zmiňovaný Jeremy Renner i Gemma Arterton. Režisér Bruno Aveillan zatím režíroval pouze reklamy, některé z nich jsou ovšem prostředí Lovců čarodějnic podobné dost. Inu, podívejte se sami.