Bláznivá dovolená: 5 klipů lákajících na návštěvu kina

Remake komediální klasiky s Chevym Chasem sází na mladé herecké talenty i protřelé komediální matadory. Předělávka chce ukázat, že není jen další dojnou krávu, ale zdařilým počinem ve svém žánru. O tom nás mají přesvědčit vypuštěné klipy, které zachycují několik humorných situací.

screen-shot-2015-04-11-at-8-53-37-am

První představuje nového člena rodiny Griswoldů – auto, s kterým procestuje rodina zemi. Nebyla by to správná americká komedie, kdyby zde nebylo fyzické utrpení hlavního hrdiny.

Interpretace písničky z jednoho ze dvou nejhorších batmanovských filmů a snaha napodobit Vina Diesela a jeho cool řízení z Rychle a zběsile. Ani jedno Griswoldovi nevyjde podle představ.

Co by to bylo za Bláznivou dovolenou bez Chevyho Chase? Herci v této upoutávce vysvětlují, proč je jednasedmdesátiletý herec nepostradatelný.

Když si nepřečtete varovné cedule, nedivte se, že se příjemná bahenní koupel může změnit v noční můru.

Mladší z obou synů asi netušil, že nadávkou mířenou na svého staršího bratra rozpoutá diskuzi o pohlavích. No, alespoň příště bude vážit slova.

Ať už vám klipy připadají vtipné nebo ne, nelze jim upřít snahu zaujmout. Pokud jste milovníky amerického humoru, určitě se budete řadit do první skupiny. Ti ostatní mají holt smůlu. Bláznivá dovolená zakončí letní radovánky tento čtvrtek, premiéru u nás má 27.8.2015.