Trailer #1: Creed (2015) – Rockyho návrat

Slavný Rockyho příběh je zpět! Jedná se o nový spin-off „Creed“, který nám ukáže novou kapitolu Rockyho života. Film natočil Ryan Coogler a v hlavní roli si zahrála začínající hvězda Michael B. Jordan. Toho si můžete pamatovat z pravdivého příběhu o tragické smrti mladého muže v Kalifornii (Fruitvale).

creed

Adonis Johnson (Michael B. Jordan) nikdy nepoznal svého skutečného otce, který byl šampionem v ringu – Apollo Creed. Otec zemřel ještě před tím, než mohl svému synovi předat své cenné boxerské zkušenosti. Ovšem geny se nezapřou a tak není divu, že i syn velké legendy bude tíhnout ke stejnému „řemeslu“.  Adonis požádá Rockyho (Sylvester Stallone) o pomoc při tréninku. Navzdory mladíkovy vysoké sebekritiky a možná i nízkého sebevědomí v zápase, vidí Rocky v Adonisovi velkou sílu a odhodlání, která mu připomíná jeho otce, jenž byl jeho nejlepším přítelem. Rocky začne trénovat přísněji a nekompromisněji. Ring už není, jakým býval kdysi. Nyní přežijí opravdu jen nejsilnější.

Tréninkové tempo je jen pro šampiony a Adonis po čase dostane vlastní šanci na titul. Ale může Adonis opravdu ukázat pravou duši bojovníka v ringu?

Zda to zvládne můžeme spatřit v kinech od 25. listopadu 2015!

httpv://www.youtube.com/watch?v=Uv554B7YHk4