Channing Tatum (zřejmě) opouští Gambita

Sólovka populárního komiksového hrdiny asi přijde o své největší lákadlo – herce Channinga Tatuma. Co se pokazilo?

To je změna! Několik týdnů zpátky jsme mohli vidět nadšeného Tatuma na Comic-Conu, kde spolu s ostatními herci a tvůrci z X-menovského universa představoval svého hrdinu Gambita a dnes to vypadá, že u Foxů budou muset hledat nového hlavního představitele. Podle posledních zpráv totiž hvězda 21 a 22 Jump Street nebo Bez Kalhot (a ještě několika dalších, především tanečních rolí, ale ty vlastně dnes už nikoho nezajímají) hodlá z role Gambita vycouvat, převážně kvůli tvůrčím neshodám.

Na veřejnost totiž prosákla fáma, že chtěl Tatum dokonce Gambita sám režírovat navzdory faktu, že tento post už studio obsadilo Rupertem Wyattem (tvůrce vynikajícího Zrození Planety opic). Další drby naznačují, že si Tatum prostě jen vzpomněl, že nemá ve svém diáři zase tolik volného času (přece jenom počítejme se zapojením Gambita do rozjeté X-menovské ságy) a chce se věnovat jiným projektům. Ten pravý důvod však nikdo neví, protože nikdo prozatím nepřišel s oficiálním prohlášením, takže se dá předpokládat, že Foxové s Tatumem stále jednají.

Channing-Tatum-Helps-Stan-Lee-Off-Stage-Comic-Con
Takto si na nedávném Comic-Conu Channing Tatum třásl rukou s legendárním komiksovým tvůrcem Stanem Lee. Ale pozor! Stan Lee není původním tvůrcem tohoto hrdiny. Tím je jeho jmenovec Jim Lee, který není se slavným Stanem nijak příbuzný.

Těžko říct, jak tato komplikace přibrzdí vznik filmu, ale vzhledem k tomu, že první klapka měla padnout již začátkem letošního podzimu a finální Gambit měl naplánovanou premiéru na 7. října 2016, předpokládám, že k nějakému posunu rozhodně dojde.

Jak to vidíte vy s možným odchodem Channinga Tatuma? A který herec by ho mohl případně nahradit? A nečeká s napětím doma u telefonu i takový Taylor Kitsch? Doufejme, že budeme v nejbližších dnech o něco moudřejší.