Bohatá soutěž s filmem Nesmrtelný

Ano, máme pro Vás další soutěž. Tentokrát o celou sadu předmětů. Ve hře je tričko, kšiltovka, baterka, pouzdro na karty a diář, to vše s motivem filmu Nesmrtelný.

Stačí tedy správně odpovědět na soutěžní otázku, zaslat email se správným předmětem, a pozor: být odběratelem našeho Youtube kanálu! Nezapomeňte ve vašem emailu uvést i jméno, pod kterým nás na Youtube odebíráte.

Průmyslový magnát, miliardář Damian Hale (Ben Kingsley) již dlouho ovládá svůj svět, ve kterém ze své newyorské operační základny mistrovsky rozehrává mocenské hry. Po vzájemném odcizení se svou dcerou, aktivistkou Claire (Michelle Dockery), má Damian opravdový vztah pouze ke svému celoživotnímu příteli a pravé ruce Martinu O’Neilovi (Victor Garber). Ale diagnóza nevyléčitelné rakoviny přiměje Damiana podstoupit radikální lékařský zákrok, „odpoutání“, který pro něj zvrátí běh času.

Soutěžní otázka: Kdo režíroval film Nesmrtelný?

Email a předmět: soutez@nafilmu.cz | Jméno režiséra

Soutěž probíhá do 6. srpna 2015. Ze správných odpovědí v každé kategorii vylosujeme 4 výherce, který obdrží tuto jedinečnou sadu (kšiltovka, baterka, pouzdro na karty a diář) a další 4, kteří dostanou tričko. Hodně štěstí!