Arnie se vrací v terminátorské reklamě, opět bez kalhot

Slavná barová scéna z Terminátor 2: Den zúčtování se dočkala moderního zpracování jako forma propagace nové vieohry WWE 2K16. Do hlavní role se vrátil zešedivělý Arnold Schwarzenegger, pro kterého nová reklama znamená po Terminator Genisys již druhý návrat do své nejslavnější role v krátké době.

Z budoucnosti přicestující T-101 hledá v generickém americkém baru vhodného člověka, jež by mu půjčil nějaké to oblečení. Po tom, co oskenuje několik atraktivních slečen, android najde co hledá a patřičně staromódně přesvědčí štamgasta, že kožená bunda už vyšla z módy. Je nasnadě zmínit fakt, že veškeré osazenstvo baru tvoří WWE zápasníci.

http://youtu.be/s8c_eH81o8I

Reklama má za úkol zpropagovat nový díl v sérii zápasnických videoher podle populární soutěže WWE. Schwarzenegger svým působením ve spotu navíc zabijí dvě mouchy jednou ranou. Poskytuje reklamu novému terminátorskému filmu a k tomu i vyjadřuje dík organizaci WWE za to, že ho nedávno uvedla do síně slávy. Na hráče, kteří si hru předobjednají, navíc čeká bonus v podobě Arnieho terminátora jako hratelné postavy.