5 důvodů, proč jít na Nesmrtelného

6. srpna 2015 má premiéru nový film Nesmrtelný. Podle dřívějších informací půjde o zajímavý sci-fi příběh o tom, co je člověk ochoten podstoupit, aby se stal nesmrtelným. Ovšem je věčný život opravdu to, po čem každá lidská bytost touží? Našli jsme 5 důvodů proč zajít do kina na tento film a vy najdete možná i více!

  1. Protože sci-fi filmy jsou skvělé!

Pokud jste milovníky sci-fi, právě tímto žánrem film Nesmrtelný přímo oplývá. Celý film je o vědeckém pokusu a v závěru o tom, jak je věda důležitá pro objevování nových, ještě nepoznaných lidských možností. O tom, zda měl vědecký pokus kladný dopad na jedince, se můžete přesvědčit sami v kinech.

ksc8kiryhypqo2vfarhv

  1. Protože film je o vztahu věda – člověk!

Hlavní postava je sice miliardář, průmyslový magnát který vlastní vše, na co si ukáže, ale jeho vztah s dcerou je více odcizený, než býval. Prací je pohlcen natolik, že mu kromě celoživotního přítele a pravé ruky Martina O´Neila (Victor Garber) zbyla jen naděje a víra, že právě vědecký pokus mu pomůže.

  1. Protože věda napomáhá k vyléčení rakoviny!

Jde o serióznější film, který divákovi představí trochu fantazijní řešení léčby rakoviny. Hlavní hrdina Damian Hale (Ben Kingsley) trpní nevyléčitelnou rakovinou, která ho přiměje podstoupit radikální lékařský zákrok neboli odpoutání, které pro něj zvrátí běh času.

  1. Protože… Ben Kingsley!

Jistě si Bena pamatujete například z Prokletého ostrova, Schindlerova seznamu či z filmu E. A . Poe: Podivný experiment. Ve filmu Nesmrtelný hraje jednu z hlavních postav. Ben je v každém filmu jiný, něčím výjimečný. Výkon, který předvede na plátně rozhodně bude stát za návštěvu jakéhokoli multiplexu.

  1. Protože se Vám nechce sedět doma!

Dalším z důvodů je, že jsou prázdniny a je třeba udělat něco i pro sebe a pro rozšíření kulturních obzorů po všech stránkách! Tudíž film Nesmrtelný je jedním z možných variant, jak příjemně prožít jeden z prázdninových večerů.