Víme, kdo si zahraje nového Spider-Mana a kdo ho natočí

Marvel našel herce pro Spider-Mana, kterého divákům poprvé představí ve třetím Capovi příští rok. Roli pavoučího muže si nakonec zahraje Tom Holland. Oznámeno bylo také datum, kdy se Spider-Man dočká svého vlastního filmu, stejně tak i jméno režiséra.

Natáčení Captain America: Občanská válka, kde Spider-Man sehraje důležitou roli, je v plném proudu. Režiséři snímku, Anthony a Joe Russoovi, tak mohou počítat s obsazením Toma Hollanda, který ve výběrových kolech o roli Spider-Mana porazil například Asu Butterfielda (Enderova hra) nebo Timotheeho Chalameta (Interstellar).

Tom Holland
Tom Holland

Spider-Man může počítat i s vlastním filmem. Ten uvidíme 28. července 2017 a režírovat ho bude tak trochu nečekaně Jon Watts, který letos uvede thriller Cop Car s Kevinem Baconem. Talentovaný režisér v minulosti natočil jen jeden film, horor z minulého roku nazvaný Clown. Dosud nepojmenovaný film o Spider-Manovi tak patří mezi tři marvelovské filmy, které v roce 2017 uvidíme (dále Strážci galaxie 2 a Thor: Ragnarok).

Devatenáctiletý Tom Holland má tak svou hereckou kariéru rozjetou velmi slušně. Určitě si ho pamatujete z katastrofického snímku podle skutečné události – Nic nás nerozdělí, významnou roli si také zahrál v připravovaném snímku V srdci moře od Rona Howarda (Rivalové). Velký průlom však teprve přijde s rolí Spider-Mana, který z mladého herce určitě udělá velkou hvězdu.