Trailer #2: Hitman: Agent 47 (2015) – Plešatý zabiják přidává plyn

Konec srpna se blíží, takže trailerová kampaň na Hitmana je v plném proudu a druhá ukázka přináší hned několik nových scén a materiálu.

Hitman-Agent-47-Movie-1

V první řadě se zde hodně cituje z herní předlohy (kachnička ve vaně, přestřelka v klubu atd.) a v druhé řadě se jde do extrémů, a to jak pro potěchu oka stealth fandům (struna od piána, převleky), tak i nenáročným akčním divákům, co chtějí vidět vybuchovat věci a padat nábojnice na zem (již profláklá scéna výslechu nebo vrtulník na konci). Ano, mohla by to být zábava, ale zejména v trailerovém tempu nabízený materiál působí dojmem „zavděčit se všem“. A to nebývá dobrá vizitka.

Pořád totiž hlodá velký červ pochybností co se týče jména Skipa Woodse – scenáristy zodpovědného za první pokus adaptace Hitmana nebo poslední Smrtonosné pasti. Režisérem je velká neznámá jménem Aleksander Bach a přestože se Rupert Friend snaží seč může, vedle herní předlohy ztvárněné Davidem Batesonem pořád vypadá jako malý klouček. Házet flintu do žita by ale bylo předčasné, vždyť toto filmové léto je plné překvapení. Jak to bude s výslednou kvalitou filmu se dočkáme 27. 8.

httpv://www.youtube.com/watch?v=yYONeB7X5Rk