Star Trek 4: Zachary Quinto bude opět Spockem

Třetí díl úspěšné série nastartované vizionářem J.J. Abramsem je teprve v produkční fázi a už se mluví o dalším pokračování. Paramount neztrácí čas a své obě hvězdy si pojistil i na další dobrodružství posádky Enterprise.

Tak se nám tady rýsuje další franšíza. Která ale také něco stojí. Domluvit se s rostoucími hvězdami na výši jejich honorářů není žádná legrace, co si budeme povídat. Třeba takový Chris Pine měl za první film na výplatní pásce 600 000 dolarů. Za třetí film dostane už 3 milióny.

Je nejspíše otázkou času, kdy smlouvu podepíše zbytek nebo většina posádky. Jisté je, že pokud navýšili plat Zacharymu Quintovi a Pineovi, tak budou muset přilepšit i další stoupající hvězdě. Tou je po Strážcích galaxie samozřejmě Zoe Saldana. Nechme se překvapit, koho uvidíme v dalším díle. Možná nám napoví i samotná trojka.

Třetí Star Trek s podtitulem Beyond dorazí do amerických kin 8. července 2016. Scenáře Simona Pegga a Douga Junga se ujme režisér Justin Lin (Rychle a zběsile 3-6). Ve filmu se objeví Cris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg nebo Karl Urban.