První fotky z posledního dílu série Paranormal Activity

Veleúspěšná série Paranormal Activity odstartovala v roce 2009. Během následujících pěti let jsme se dočkali dalších tří pokračování a dvou spin-offů (Paranormal Activity: Tokyo a Paranormal Activity: Prokletí). V pořadí již tedy sedmý film, Paranormal Activity: The Ghost Dimension, bude podle producentů finálním dílem, který uzavře celý příběh.

Producent Jason Blum sice tvrdí, že tentokrát už půjde o poslední film série, nicméně všichni dobře víme, jak to u těchto značek chodí. Klidně bych se vsadil, že do tří let tu máme další pokračování v podobě restartu.

Paranormal Activity: The Ghost Dimension má premiéru 29. 10. a počítat prý můžeme i s oběma hlavními hrdiny z původního filmu. Některé pasáže snímku prý budou promítány ve 3D.

Předzvěstí prvního traileru jsou fotky z filmu. Mají klasický retro nádech a docela hodně připomínají obrázky z letošního Poltergeista. Vůbec nic zajímavého.

the-ghost-dimension-1

the-ghost-dimension-2

the-ghost-dimension-3

the-ghost-dimension-4

Věděli jste, že první Paranormal Activity stálo pouhých 15 tisíc dolarů? Přitom horor celosvětově vydělal neskutečných 200 milionů dolarů!