Jason Statham chce být další James Bond

Jason Statham snad nikdy nehrál ve vyloženě špatné filmu. Jeho projekty si většinou drží určitý standart kvality a role drsňáků mu seknou na míru jako málokomu. Nejinak tomu pravděpodobně bude i v akční komedii Špión, která právě přichází do kin.

O tom, kdo nahradí v budoucnu Daniela Craiga v roli Jamese Bonda, nemá jasno ještě vůbec nikdo. Občas se doslechneme, že je s rolí agenta 007 spojován třeba Idris Elba, vždy jde ale o pouhé přání fanoušků nebo samotných herců.

Tím dalším, kdo projevil zájem o roli, je právě Jason Statham. Přiznal to v rozhovoru pro internetový magazín The Guardian, kde převážně propagoval svůj nový film Špión. Při otázce, zda by si popřípadě zahrál i Bondova záporáka, odpověděl, že tohle není nic pro něj. Přitom musíte uznat, že v Rychle a zběsile 7 docela válel.

Komedie Špión režiséra Paula Feiga (Drsňačky), která z bondovského univerza určitě hodně čerpala, je podle prvních ohlasů jedním z milých překvapení tohoto roku. Jasona Stathama, Melissu McCarthy a mnohé další můžete vidět v kinech už od 4. června, tak na nic nečekejte.