Han Solo a Matthew Vaughn?

Všichni se momentálně těší na Star Wars: Epizodu VII. Počítat ale můžeme s kompletní trilogií a doposud dvěma dalšími jistými filmy z předaleké galaxie. První z nich uvidíme už příští rok, nese název Star Wars: Rogue One a režírovat bude Gareth Edwards (Godzilla). Druhý projekt uvidíme v roce 2018, je dosud nepojmenovaný, a nedávno přišel o Joshe Tranka.

Právě ten druhý film ze světa Star Wars, který ztratil režiséra nové Fantastické čtyřky, je předmětem nejaktuálnějších zvěstí. Ty hovoří o tom, že se ve filmu setkáme rovnou se dvěma hrdiny – Hanem Solem a nájemným lovcem Boba Fettem. Oba aktéři byli terčem spekulací již od ohlášení projektu, jen se tak trochu nepočítalo, že bychom mohli vidět v jednom filmu oba dva. Příběh by nás měl zavést do doby mezi Epizodami III a IV a podle všeho by se mohli objevit i Lando Calrissian, Žvejkal nebo Bossk.

A teď to nejdůležitější. Kolem volné režisérské stoličky prý krouží Matthew Vaughn (Kick-Ass, Kingsman) a Jon Faverau (Iron Man), zase ti dva, jejichž jména byla i na širším seznamu adeptů pro Epizodu VII. S oslavami to ale moc nepřehánějte, stále jde jen o nepotvrzené spekulace. Ty někdy vyjdou, někdy ne.