Chystá se trilogie Obi-Wana Kenobi s Darth Maulem?

Jestli se vám líbily včerejší spekulace o možném filmu Hana Sola, tak vás zřejmě potěší i dnešní dávka možných novinek ze světa Star Wars. Stejný zdroj (Schmoes Know) totiž uvádí, že je v plánu celá trilogie Obi-Wana Kenobi.

Možná to zní až moc dobře, aby to byla pravda, nicméně se uvádí, že Disney už momentálně vyjednává s Ewanem McGregorem. Ten by se tak do role Obi-Wana vrátil po více jak deseti letech, přičemž sám herec v minulosti přiznal, že by si takovou situaci dokázal představit. Podle zdroje se vrátíme mezi novou a starou trilogii, kdy Obi-Wan dohlíží na mladého Luka Skywalkera. Prý se můžou objevit i Darth Maul nebo nevlastní bratr Anakina Skywalkera – Owen Lars.

Ač se to nezdá, možná na těchto zprávách něco bude. Čeká nás totiž nová trilogie a potvrzeny jsou zatím dva vedlejší projekty, což dělá pět filmů jen do roku 2019. Těžko si tedy představit, že by poté nic dalšího už nenásledovalo. Příběhů je hodně a je zcela jasné, že některým z nich bude i ten Obi-Wana. Je vlastně jen otázkou, kdy se ho dočkáme na stříbrném plátně.