Arnold se chystá na nové drama 478

Starý dobrý Arnold Schwarzenegger se objeví tento rok v pokračování Terminátora. Dále chystá další díly známých filmů, Barbara Conana a Dvojčat. Co ale něco nového, kromě pokračování osvědčených kousků? 478 právě přichází…

Tajemného dramatu o pomstě, se v roli producenta zhostí Darren Aronofsky (známý jako tvůrce vynikajících kousků Requiem za sen a Černá labuť), scénář napíše Javier Gullón (Nepřítel). Podle prvních zpráv se můžeme těšit na příběh muže, který přišel o rodinu při letecké havárii. Z katastrofy je obviněn vedoucí leteckého provozu. Pozůstalí a široká veřejnost jsou právem dost naštvaní a tak je tento vedoucí umístěn do ochranné vazby. Tohle ovšem Arnie nemůže dopustit a vydává se na osobní turné za pomstou.

478 nemá být tak akčním snímkem, na jaký jsme u Arnolda zvyklí, půjde spíše o hraní s charaktery postav.

Schwarzenegger si udělal v roce 2000 přestávku v natáčení filmů, protože se, jak všichni určitě víte, stal guvernérem státu Kalifornie. Slavného návratu legendy jsme se dočkali v roce 2011, kdy ukončil svoje politické období. Vrátil se prakticky tam, kde přestal: do rolí akčních hrdinů bez bázně a hany. Bude tedy zajímavé sledovat, jak se položí do role nepříliš akční postavy. Nyní i ve svým 67letech, je to pořád chlapák a já se těším na každý jeho nový film. Premiéra 478 zatím ale nebyla oznámena.