5 důvodů, proč si nenechat ujít Temné kouty

Kvalitních thrillerů není nikdy dost a nový snímek Temné kouty může být jedním z nich. Proč uvažovat o zhlédnutí tohoto nervy drásajícího snímku? Zde je pět důvodů, proč byste si návštěvu kina neměli nechat ujít.

1) Autorkou předlohy je Gillian Flynn.

Pokud se vám líbila všemi chválená Zmizelá, zaujmou vás i Temné kouty. Obě díla vznikla totiž podle knižních předloh jedné autorky. Kdo viděl Zmizelou, tak ví, že se může těšit na intenzivní zážitek, který se jen tak nezopakuje.

2) Herecký ansámbl

Vynikající Charlize Theron, mladé hvězdičky Chloë Grace Moretz a Nicholas Hoult, či seriáloví matadoři Christina Hendricks a Corey Stoll. Všichni několikrát dokázali, že talentu mají na rozdávání. Film svým umem potáhnou.

DarkPlacesStill-002

3) Paranoia

Pokud máte rádi filmy, kdy nevíte, komu věřit, tak jste zde trefili do černého. Příběh slibuje plno dějových zvratů a u mnoha postav není jisté, zda chtějí hlavní hrdince pomoci či uškodit

4) Autentická kamera

Začátek snímku popisující tragédii zdůrazňuje atmosféru díky velice populární kameře z point of view (čili pohled první osoby). Fandové Záhady Blair Witch a Paranormal Activity se budou cítit jako doma.

5) Tíživá atmosféra

Pokud máte rádi veselé příběhy a šťastné konce, tak se tomuto filmu raději vyhněte. Čeká vás temné vyprávění s prokreslenými dějovými linkami. Zde sluníčko ani duhu nenajdete.