Zveřejněn seznam možných režisérů pro Spider-Mana!

Marvel a Sony se společně chystají na reboot pavoučího muže. Ještě než se najde herec, který ztvární jednu z nejslavnějších komiksových postav, studia našla šest potencionálních režisérů pro film.

Hlavní herec, který ztvární postavu Spideyho se ještě nenašel, ale nejvíce se hovoří o Asovi Butterfieldovi a Tomu Hollandovi. Oba dva jsou velice mladí a určitě mají potenciál na to, aby zahráli postavu Petera Parkera, který ještě navštěvuje střední školu. Příběh tedy bude pojat od úplného počátku.

spider-man-124292

Teď ale k režisérskému křeslu. Na seznamu je Jonathan Levine (Mrtví a neklidní, 50/50), Jason Moore (Ladíme!), Ted Melfi (Miluj souseda svého), John Francis Daley (scénář k Šéfům na zabití), Jonathan M. Goldstein (spíše scénárista) a Jared Hess (Boží zápasník). Některé jména můžete vidět poprvé, i já některé z nich neznám, ale můžeme jedině doufat, že studia ví, do čeho jdou. Samozřejmě, že list ještě nemusí být definitivní a nějací režiséři na něj mohou býti přidáni.

K rozhodnutí by mělo dojít příští týden. Hlavní slovo má Tom Rothman, hlava Sony Pictures.

Co si myslíte o prozatimním výběru? Koho by jste ještě rádi viděli na seznamu? Dejte vědět pod příspěvek nebo na náš facebook!