Martin Freeman v Captain America: Civil War

Režiséři filmu Captain America: Civil War si mohou mnout ruce. Studiu se podařilo podepsat talentovaného herce Martina Freemana, který si střihne zatím nespecifikovanou roli ve třetím dílu Kapitána Ameriky!

marvelovský film Captain America: Civil War přidal už tak ke svému dlouhému seznamu herců ještě jedno zajímavé jméno, Martina Freemana. Ten si odbyje premiéru ve filmovém světě komiksových adaptací. Kevin Feige řekl o Freemanovi toto:

„Od rolí Bilba Pytlíka a doktora Watsona k Timovi z The Office, Martinův rozsah od dramat po komedie nás velice zaujal. Nemohli bychom být více poctěni nebo nadšeni, že se k nám přidává takto talentovaný herec.“

NEA3p1FmPYk3DF_2_b

Martina Freemana jste mohli vidět v seriálech Fargo, Sherlock anebo The Office. V celovečerních filmech se Vám musel nejvíce vrýt do paměti jako Bilbo Pytlík v trilogii Hobita, anebo rolemi ve filmech jako Jednotka příliš rychlého nasazení či Soumrak mrtvých, kde hrál po boku Simona Pegga. Za roli Johna Watsona v seriálu Sherlock byl oceněn na Primetime Emmy a BAFTA. Byl také nominován na Zlatý glób za roli Lestera Nygaarda v seriálu Fargo.

Captain America: Civil War se momentálně natáčí v Atlantě a premiéru má 6. května 2016.