Expendables 4: Hulk Hogan jako záporák?

Po rozpacích, které třetí Postradatelní přinesli, jejich možné pokračování zatím nedostalo od studia Lionsgate zelenou. Ovšem ani to nezabránilo vlně spekulací, aby nás zasáhla.

Duchovní otec celé série, Sylvester Stallone již v březnu naznačil, že případný další díl se vrátí ke staré dostupnosti R a opustí všemi nenáviděnou PG-13, což je více než dobrá zpráva. Snížení věkové dostupnosti diváků kvalitě snímku jen uškodilo.

Ovšem to není jediná novinka, která se party stárnoucích a namakaných žoldáků týká. Zatím nebylo potvrzeno jediné jméno herce či herečky pro čtvrtý díl, ale internetem se již jedno šíří. Jde o Hulka Hogana, který by si měl podle spekulací zahrát záporáka. V jednom rozhovoru totiž přiznal, že se se Slyem nedávno bavil o svém možném angažování v sérii a prý přišla na řeč postavu, která se dá popsat jako „nejvíce zlou na světě“.

Hulk Hogan za svou hereckou kariéru může stejně jako Dolph Lundgren poděkovat Stallonovi. Obvjevil se totiž v Rockym III, kde v roli zákeřného wrestlera boxerovi během charitativního zápasu pěkně zatopil.

Na oficiální potvrzení čtvrtých Postradatelných a Hulka Hogana si však budeme muset ještě počkat.