Captain America: Civil War – První zloduch se odhaluje!

Jeden z prvních záporáků, kteří se objeví v příštím roce v Captain America: Civil War, už má svoji podobu. Není řeč o nikom jiném než o Crossbonesovi. Podivujete se, kdo to je? Tak si přečtěte tento článek.

Když jsme se v Captain America: Návrat prvního Avengera poprvé setkali s Brockem Rumlowem, kterého hraje Frank Grillo, vypadal jako docela milý chlapík pracující pro S.H.I.E.L.D. po boku Kapitána Ameriky, který se snaží zachránit rukojmí na lodi. Najednou S.H.I.E.L.D. již nebyl S.H.I.E.L.D.em, nýbrž Hydrou a Rumlow pracoval právě pro ni. Na konci filmu v souboji s Falconem (Anthony Mackie) postava Rumlowa byla popálená po celém těle a vypadalo to, že je Brock mrtev.

cb2

To by ale nebyl Marvel, kdyby všechno neotočil. Rumlow tedy samozřejmě nezemřel a v Civil War si střihne svoje alterego, Crossbonese. Jakou bude Crossbones hrát roli ve filmu zatím nevíme, ani si nedokážeme odhadnout, ale doufejme, že se bude jevit jako dobrý záporák.

crossbones-captain-america-pic

Podoba s komiksovým Crossbonesem je viditelná. Můžeme ale počítat s tím, že v produkci si s kostýmem záporáka vyhrajou ještě více a bude vypadat více věrný komiksové předloze.