20. ročník Festivalu fantazie se blíží!

Největší festival popkultury v ČR je tu! Kdy a kde proběhne? 1. – 12. 7 .2015 v Chotěboři. Pokud jste velkými fanoušky videoher, RPG a zbožňujete sci-fi, technologie, horory, fantasy či mýty a historii ve filmu, nemůžete tuhle událost vynechat!

Co pro Vás organizátoři jubilejního festivalu připravili? Přednášky, besedy, soutěže, workshopy, 1500 pořadů a další vylepšení organizace a služeb. Kromě bohatého programu se můžete těšit i na zahraniční hosty. Pozvání již potvrdili: Philippe Coriat, francouzský výtvarník, jenž byl několik let autorem obrazů pro FF či herci známí ze seriálu Stargate Atlantis David Nykl (dr. Radek Zelenka) a Paul McGillion (Dr. Carson Beckett).

Zdá se Vám lokalita příliš daleko? Ale i pro tuhle nepříjemnost připravili organizátoři skvělé řešení. Letos vypravují autobusy nejen z Prahy, ale i z Brna, Ostravy, Olomouce, Svitav i Bratislavy.

Vstupné na festival šlo koupit předem do 31. 5. s 20% slevou nebo i na místě. Ceny vstupného na jeden den se pohybují v rozpětí od 80 Kč do 300 Kč.

Pokud se rozhodnete, že tahle událost opravdu stojí za hřích, určitě si zajistěte předem ubytování. Více nocí = nižší cena. V okolí naleznete luxusní penziony, hotely, ale taktéž interní ubytovny či prodejny se spacáky. Na místě je ovšem malý výběr ubytování.

Organizátoři festivalu taktéž zajišťují několik možností občerstvení, takže se nemusíte bát, že umřete hlady. Bude zde k dispozici FF bar, hoFFpůdka, čajoFFna, buFFet či Fast Food. Kromě těchto variant naleznete i další místa, kde je možné se najíst – ve městě je řada restaurací, hospod a barů.

Zní to fantasticky, ne? Lístky na Festival fantazie naleznete zde.