Trailer na Batman v Superman vyjde s Šíleným Maxem

O filmovém souboji Batmana a Supermana víme už přes rok. Kromě krátkého spotu z loňského Comic-Conu, nebyly doposud zveřejněny žádné záběry. A to se brzy změní.

První trailer na Úsvit spravedlnosti bude připojen ke všem distribuovaným kopiím Šíleného Maxe, což je vzhledem k předpokládanému úspěchu novinky s Tomem Hardym pochopitelný tah. Navíc v pořadí čtvrtý film, tentokrát s podtitulem Zběsilá jízda, nastoupí do kin dva týdny po Avengers: Age of Utron. Takže trailer by nemusel zaniknout v nadšení okolo dalšího miliardového snímku Marvelu. Jistota tedy je, že traileru na Batman vs Superman se dočkáme nejpozději 14. května.

Šílený Max se může pyšnit jednou z nejlepších trailerových kampaní posledních let, snad se upoutávka na nejočekávanější projekt DC Comics povede stejně. Stále také existuje možnost, že u Warner Bros nebudou chtít Marvelu dopřát klidný nástup druhých Avengers. Trailer vypustí již před premiérou Age of Ultron, která je v USA stanovena na 31.4.

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti přijde do kin 24.3. 2016, takže na zveřejnění upoutávky a rozjezd marketingu je přeci jen dost času. DC však musí využít všech prostředků, aby stáhlo náskok Marvelu.