Trailer #3: Fantastická čtyřka (2015) – Bližší pohled na hrdiny i Doktora Dooma

U Foxů roztáčejí mediální kampaň rebootu Fantastické čtyřky na plné obrátky. Jen dva týdny po mezinárodním traileru nám servírují trailer nový, který se tentokrát soustředí na představení jednotlivých hrdinů a poprvé nám odhaluje nový filmový vzhled Doktora Dooma.

Thing (Jamie Bell) si vykračuje chodbou

Třetí trailer k Fantastické čtyřce nám opět dává najevo, že film půjde spíše ve šlépějích Nolanova Batmana než filmů od Marvelu. Většina postav tak mluví jako kdyby trpěla zánětem hrtanu a barevná paleta se kamarádí s temnotou znovuzrozeného komiksového eposu. Na obrazovce máme poprvé možnost vidět jak novou inkarnaci Doktora Dooma, tak i členy superhrdisnkého týmu v pořádné akci.

Příběh se od filmu z roku 2005 až tak neliší. Cestování do vesmíru je vystřídáno mezidimenzionálním tripem, po kterém bude pravděpodobně následovat potyčka s Doktorem Doomem jako hlavním záporákem snímku.

httpv://youtu.be/_rRoD28-WgU

Fantastická čtyřka vtrhne do kin 6. srpna 2015. V hlavních rolích se představí Miles Teller, Kate Mara, Jamie Bell, Michael B. Jordan, Toby Kebbell a další.