Trailer #2: Fantastická čtyřka (2015) – Mezinárodní upoutávka s novými záběry

Medzinárodný trailer sa dostal na verejnosť a je o kus lepší ako ten prvý. Ponúka nové zábery, avšak stále nie toľko, aby úplne presvedčil, že to nebude len rádoby vážna marvelovka s veľmi plochým príbehom. Keď sa totiž na scenári podieľajú piati ľudia, nedopadá to vždy najlepšie. 

ffposter

Po jedné události, získají dva mladí přátelé Reed Richards a Ben Grimm, neuvěřitelné bizarní schopnosti. Reed se stane vědeckým géniem, který své tělo může roztáhnout a zformovat své tělo do nelidských rozměrů. Ben se stává monstrózním humanoidem s oranžovou tvrdou kůží a super sílou. Avšak jejich schopnosti jim přerostou přes hlavu a začnou je používat jako zbraně. Avšak poté, co oba dospějí, setkávají se s dalšími dvěma lidmi, kteří získali také nadlidské schopnosti. Sue Stormová, získá schopnost neviditelnosti a její bratr Johnny Storm, se stane lidskou pochodní.

Premiéra filmu je naplánovaná na 7. augusta. Vo filme sa predstavia Kate Mara, Toby Kebbell, Miles Teller, Jamie Bell, Michael B. Jordan, Tim Blake Nelson, Reg E. Cathey, Mary Rachel Dudley či Marco St. John. Film zrežíroval Josh Trank.

httpv://youtu.be/6GipL8pbRb0