Soutěž o lístky na premiéru komedie Samba

Novinka režisérů Oliviera Nakache a Erica Toledana, Samba, míří do českých kin. Jediným způsobem, jak se o dárky přihlásit, je zúčastnit se víkendové soutěže a následně mít trošku štěstíčka při losu.

Samba se do Francie přistěhoval před deseti lety ze Senegalu. Pracuje načerno v různých zaměstnáních a doufá, že brzy dostane povolení k trvalému pobytu. Jeho neradostná rutina se změní, když potká Alice – manažerku, která trpí syndromem vyhoření a dobrovolnickou prací se snaží dát svůj život zpátky dohromady. Brzy mezi nimi vznikne křehké pouto. Jejich vztah se však nesetkává s pochopením okolí: Sambův strýc synovce varuje, že jej žena opustí, jakmile bude psychicky zase v pořádku, a Aliciiny kolegyně jí zase vyčítají, že si od klienta neudržela profesionální odstup.

Soutěžní otázka

Který úspěšný film natočili režiséři Samby v roce 2011?

Odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz nejpozději do 5. dubna 2015, jako předmět uvádějte „Samba“. Ze všech správných odpovědí vybereme následující den dva výherce, kteří získají po dvou lístcích do kina Aera na komedii Samba – 9. 4. 2015 do pražského kině Aero ve 20:00 hod.