Ryan Reynolds začal trénovat na Deadpoola a chce eRkový film

Ryan Reynolds je pro postavu Deadpoola jako stvořený. Doslova jí žije. Většina příspěvků, co se objeví na jeho sociálních sítích, patří právě této komiksové adaptaci. Reynolds začal kvůli roli makat v posilovně a také se nechal slyšet, že Deadpool musí být eRkový!

Celý kostým Deadpoola už jsme viděli. Další a ta nejvíce zajímavá otázka tedy je:“Jaký bude mít Deadpool filmový rating?“ Ti, kdo komiksovou předlohu znají, touží po hodnocení R. Nemůžeme se také divit, eRkový film, chcete-li v originále Restricted, je označení pro film, na něž smí mládež do 16 let pouze v doprovodu dospělé osoby. Filmy s tímto hodnocením mohou obsahovat hrubý jazyk, výrazně násilné scény, nahotu spojenou se sexualitou nebo užívání drog. O tom všem vlastně komiksový Deadpool je, takže eRko je na místě. Problém by mohl nastat u 20th Century Fox. Ti určitě budou chtít, aby na film přišla co největší návštěvnost, proto by mohli nechat posunout hranici na PG-13, což by byla veliká škoda. Sám Ryan Reynolds, představitel hlavní postavy, na svém twitterovém účtu napsal toto:

Samotný Reynolds chce, aby film měl eRkové hodnocení.
Samotný Reynolds chce, aby film měl eRkové hodnocení.

Reynolds se na tento film opravdu těší, což je vidět hlavně z jeho sociálních sítích a rozhovorů. Nechal se slyšet, že film je točen hlavně pro fanoušky a proto by měl být co nejvěrnější předloze. Na tomto se shodne i režisér Tim Miller a scénáristé Rhett Reese a Paul Wernick. Ryan Reynolds už kvůli roli samotné začal posilovat. Doufejme, že se všechno dá co nejrychleji do pohybu a budeme se moci dočkat prvních fotek či trailerů! To chci ale moc.

CBTEaF9UQAAc6ZP