Ryan Gosling v sequelu Blade Runnera?

Sequel klasiky z roku 1982 je dlouho omílané téma. Víme už, že se vrátí Harrison Ford, ale kdo k němu? O roli nyní jedná Ryan Gosling, což by pro film byl bezpochyby velký herecký i marketingový přínos.

RyanGosling1

Pokračování snímku Ridleyho Scotta má kromě představitele hlavní role také režiséra – bude jím Denis Villeneuve, jenž se předloni blýskl skvělým dramatem Zmizení, kde dostal maximum z Jakea Gyllenhaala i Hugh Jackmana. Scott se tentokrát ujme role producenta.

Původní snímek se odehrává v roce 2019, uvidíme s čím přijdou scénáristé Hampton Fancher a Michael Green tentokrát. O Goslingově potenciální postavě se zatím nic neví.

Ryan Gosling nedávno vyrukoval se svým (podle recenzí nepříliš povedeným) režijním debutem Lost River. Časem se objeví ve filmu The Nice Guys po boku Russella Crowea a nyní ho zaměstnává natáčení snímku The Big Short s Bradem Pittem, Christianem Balem a svým parťákem z Bláznivé, zatracené lásky Stevem Carrellem.

Denis Villeneuve plánuje přijet do Cannes na festival se svým snímkem Sicario, ve kterém si zahráli Emily Blunt, Benicio Del Toro a Josh Brolin.