Osvícení a další horory na velkém plátně

Kino Nadsklepí v Kroměříži obnovilo spolupráci s projektem Filmjukebox, který funguje na principu interaktivního výběru z předem stanovených témat a filmů. Zkrátka se divákům nabídne pětice filmů, z nichž na základě hlasování vzejde vítěz, který se následně v předem stanovený čas promítne na velkém plátně. Kroměřížské kino tuto platformu již využívá a momentálně vrcholí první blok filmů nazvaný „hororové kultovky“ – diváci si vybírají z následujících filmů: Ať vejde ten pravý, Halloween, Grindhouse: Planeta teror, Osvícení a Vymítač ďábla. Vítězný film bude promítnut 18.4. ve 22:00 v kině Nadsklepí za příjemných 50 Kč.

Luxusní nabídka filmů přitom nebude ojedinělá. Každý měsíc kino připraví nový mix snímků vztahující se k aktuálnímu dění a na divákovi bude jen zahlasovat pro svůj oblíbený film, který by rád viděl v kině. Na měsíc květen je již oznámeno téma romantiky a lásky. Filmjukebox je projekt, který funguje již dlouhodobě po celé republice, ale pouze v pár kinech je jeho využití aktuální. Kino Nadsklepí nyní Filmjukebox zařazuje jako stálici, která bude každý měsíc nabízet atraktivní filmy za nízké ceny.

Samotné vedení kina Nadsklepí anotuje tento projekt následovně:

„Připadá vám vstupné vysoké a program neatraktivní? V tom případě zbystřete, jelikož kino Nadsklepí obnovuje svou spolupráci s platformou Filmjukebox! O co půjde? Každý měsíc vám nabídneme pět tematických filmů, z nichž se pomoci vašich hlasů vybere jeden vítěz, který se posléze v určitém datu a čase promítne. Je tedy zcela na vás, který film bude nakonec promítán. Navíc cena bude vždy velmi příznivá a tituly vždy různorodé a zajímavé (oscarová ocenění, režisérské a herecké hvězdy, kultovní statut atd.)

Pro měsíc duben jsme si pro vás připravili „hororové kultovky“ – směsici pěti hororů z různých subžánrů a uměleckých ambicí, a protože je květen měsícem lásky, čeká vás pět romantických filmů. Vše se včas dozvíte, ke každému promítání Filmjukeboxu bude také vytvořena speciální událost na našem Facebooku. Program můžete vytvářet samozřejmě také vy! Napište nám vaše tipy na témata a filmy, které by vás zajímaly. Fantazii a poptávce se meze nekladou.“

Jedná se o živou vodu, která může alternovat popcornovým multiplexům a nabídnout kvalitní a atraktivní filmy šité na míru divákům za nízké vstupné.

Hlasování k „hororovým kultovkám“ (končí 9.4.)

Web o Filmjukeboxu v kině Nadsklepí