Lidská stonožka aneb vrchol nechutnosti potřetí

Lidská stonožka, díl 2.

Režisér Tom Six je opravdu labužník, protože nám již potřetí nabízí nechuťárnu Lidská stonožka. Podle prvních zvěstí půjde o zakončení ságy a o nejodpornější díl trilogie.

První díl série z roku 2009 je dnes již kultovní záležitostí a to se ve filmu objevila stonožka „jen“ ze tří lidí. To se ale v novém filmu radikálně změní a stonožka má být z pěti set osob! Hlavní postavy by měli ztvárnit Dieter Larser (známý již z prvního dílu, kde velmi zdařile stvořil postavu vyšinutého chirurga), Laurence R. Harvey (mentálně postižený a poněkud nemluvný hlídač z druhého dílu) a Eric Roberts (sice si ještě nezahrál v žádné stonožce, ale je bratrem Julie Roberts).

Děj filmu by se měl odehrávat ve vězeňském prostředí. Ředitel věznice (Larser) má ve své práci mnoho problémů, od neustálých vzpour, přes výměnu zaměstnanců až po vysoké náklady na zdravotní péči. Domnívá se, že za své zásluhy si zaslouží úctu nejen od vězňů, ale i od guvernéra státu (Roberts), není však schopen získat potřebný respekt. Společně se svým věrným spojencem (Harvey) vymýšlí stále nové způsoby ideálních trestů. Jednoho dne na to konečně kápnou, no co jiného: Lidská stonožka! Jedině tak mohou ušetřit miliony dolarů a k tomu ještě dostat vězně na kolena….