Klapka pro druhé Strážce galaxie padne v únoru

Strážci galaxie patřili loni mezi nejlepší filmy, největší blockbustery a také mezi největší překvapení. Netrvalo to dlouho a Marvel dal zelenou sequelu. Režisér James Gunn teď také potvrdil, že druhý díl Strážců galaxie se začne natáčet příští rok v únoru.

James Gunn si s novináři a s fanoušky velice rozumí. Je aktivní na sociálních sítích a Q&A (questions and answers) jednotlivých internetových portálů rád navštěvuje. Na jednom takovém odhalil, že příběh ke Strážcům galaxie 2 už je hotov a předán do Marvelu. Natáčení začne v únoru 2016 v Pinewood Studios v Atlantě, kde se mimo jiné natáčel Ant-Man a bude se zde natáčet i Captain America: Civil War.

NEol66yzYLQ4rv_1_b

Do filmu nám sice chybí ještě dva roky, protože do kin vstoupí až v květnu 2017, ale už teď s předstihem víme, že se vrátí Karen Gillan jako Nebula. Gunn ale chce vymyslet způsob, aby se herečka nemusela kvůli roli holit hlavu dohola, jako tomu bylo v prvním případě. Příběh zatím nebyl odhalen ani naznačen, ale mělo by se to točit ohledně hledání otce Petera Quilla / Star-Lorda.