Filmový apríl 2015

Apríl bývá každoročně skvělou příležitostí pro mnohé vtipálky, aby napálili důvěřivější jedince mezi námi. Jak se tato legrace odrazila letos ve filmovém odvětví, to se dozvíte v následujícím článku.

Ani nevím jak pořádně začít tento odstavec. Apríl jako takový je blbina, při které se povede tak jeden fórek ze sta, ale zase na druhé straně neberu nadšení kreativním jedincům, kteří se snaží lidi kolem sebe ohromit. Vtipné oznámení se povedlo švýcarskému výzkumnému CERNu, kde se někdo evidentně hodně nudil a vypustil do světa zprávu, že se tamějším vědcům podařila prokázat existence Síly (té z Hvězdných válek). Člověk by to neřekl, ale mnohým z mých přátel na facebooku to evidentně přišlo jako důvěryhodná informace a ihned rezervovali lístky do Ženevy.

Mě osobně velmi potěšil jeden crossover dvou významných filmových sérií. V něm měli údajně spojit síly drsňák Vin Diesel a legendární časem-cestující auto DeLorean z trilogie Návratu do budoucnosti. Trailer rozhodně nepostrádá atmosféru a ono by nakonec to Rychle a zběsile do budoucnosti nemuselo být až tak šílené 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=eLazRt8s8Wc

V dalších videích bylo k vidění například neviditelné letadlo Wonder Woman nebo fáze 9 u Marvelu.

httpv://youtu.be/ig4aJey9QZM

httpv://www.youtube.com/watch?v=60zjpOmojQ4

Tak zase za rok, ahoj!