Eddie Redmayne jako možný adept na spin-off Harryho Pottera

Eddie Redmayne nemá po zisku Oscara za film Teorie všeho o nabídky nouze. Jedna z nich se týká další adaptace z univerza Harryho Pottera.

Dobrodružství Harryho Pottera se stala celosvětovým fenoménem a to stejné platí i o filmech. Adaptace knížky Fantastická zvířata a kde je najít tedy bylo pro studio Warner Bros. logických krokem k tomu, jak vydělat další peníze. Samozřejmě se místo jednoho filmu dočkáme rovnou tří, což je v současnosti standardní postup.

Spin-off bude bude mít na starosti režisér posledních čtyř dílů potterovské série David Yates a na scénáři se opět bude podílet i autorka J. K. Rowlingová. Do filmu už se hledají herci a jeden z adeptů do hlavní role je právě Eddie Redmayne. Nabídku sice ještě nepotvrdil a režisér zvažuje ještě i další možnosti, ale tenhle oscarový herec by do kin určitě přilákal dost diváků.

Snímek by měl představit spoustu zajímavých monster a postav, které by rozšířily kouzelnické univerzum a zároveň se dá předpokládat, že se ve filmu objeví i známé postavy z Harryho Pottera. Česká premiéra je stanovena na 17. listopadu 2016.