Deadpoolův protivník potvrzen

Filmový Deadpool se pomalu ale jistě začíná rýsovat. Známe oficiální synopsi, viděli jsme i kostým hlavního (anti)hrdiny a co víc, už víme, že jeho úhlavní rival bude Ajax. To odhalil na svém Twitteru herec, jež tuto postavu ztvární, Ed Skrein.

V lednu bylo potvrzeno, že T.J. Miller a Ed Skrein se podepsali 20th Century Fox pro filmovou adaptaci komiksu Deadpool. T.J.Miller v březnu na svém Twitteru potvrdil, že si zahraje Weasela, pomocníka Wadea Wilsona, chcete-li Deadpoola. Díky Twitteru jsme se také dozvěděli, že si Ed Skrein zahraje hlavního nepřítele maskovaného žoldáka, Ajaxe. Tuto zprávu sdílel samotný herec, spolu s fotkou z natáčení.

CCAUFEFXIAAO9gj

Že nevíte, kdo je Ajax? Nevadí, pokusím se Vám tuto postavu aspoň trochu představit. Ajax byl spolu s Deadpoolem účastníkem programu Weapon X. Ajax je jedna z postav, která je plně zodpovědná za změnu Wadea Wilsona v Deadpoola. Nedávná synopse tvrdila, že Deadpool bude hledat někoho, kdo mu skoro zničil život. Touto postavou by měl být právě Ajax. V komiksech byl Ajax změněn na stroj na zabíjení v rámci programu Weapon X, který ho udělal odolným vůči bolesti a také mu dal zvýšenou sílu a rychlost.