Deadpool? Iron Man a Strážci Galaxie v jednom

Podle tvůrce Deadpoola, Roba Liefelda, bude Ryan Reynolds a jeho postava Deadpoola něco jako Iron Man v podání Roberta Downeyho Jr.

Dokážete si představit v brnění Iron Mana někoho jiného než Roberta Downeyho Jr.? Já osobně ne. Downey se role ujal na výbornou a chová se téměř stejně jako komiksový Tony Stark. Na něco podobného bychom se měli těšit u Deadpoola. Tato role je psaná Reynoldsovi na míru. Aspoň podle tvůrce samotného „žoldáka s prořízlou pusou“ (v originále Merc with the mouth), Roba Liefelda.

„Stejným způsobem jako si Robert Downey Jr. přivlastnil roli Tonyho Starka / Iron Mana, a není možné si představit někoho jiného jako tuto postavu, tak přesně to se stane s Ryanem Reynoldsem a Deadpoolem. Můžete to vidět už teď. Je to vlastnictví role se vším všudy. Tento film Deadpoola nám ukáže Deadpoola v globálním měřítku.“

Film se nedávno začal natáčet a už jsme mohli vidět opravdu hodně. Například Reynoldse v kostýmu Deadpoola, dokonce i několik fotek z natáčení, včetně zjizvené tváře Wade Wilsona. Víme také, že film bude eRkový, takže je rozhodně se na co těšit. Rob Liefeld porovnává film se Strážci galaxie.

„Říkám Vám s velkým přesvědčením a s velkým očekáváním, že film bude obrovský. Bude to ohromná zábava. Bude to šílené, násilné a akční. Film má obrovské srdce a duši. Připravte se na zážitek, s kterým jste se doposud nesetkali. Bude to přesně na ten způsob, který nám letos nastolili Strážci galaxie.“

Deadpool přijde do kin 12. února 2016. V hlavní roli uvidíme Ryana Reynoldse, můžeme se ale těšit i na Ginu Carano, Morenu Baccarin, T.J. Millera a Eda Skreina. Film režíruje Tim Miller.