Vzpomínka Paula Walkera žije dál. Skrze dceru Vin Diesela

Paulův parťák ze série Rychle a Zběsile, Vin Diesel, pojmenoval svou nedávno narozenou dcerku Pauline. Chce tím poctít památku svého zesnulého přítele.

rs_1024x759-150316155313-1024-vin-diesel-baby-facebook.jw.31615

Zesnulý herec, který zemřel 30. listopadu 2013, bude nyní součástí Vin Dieselova života i skrze nedávno narozenou dcerku. Vin ji nechal pojmenovat Pauline, aby tím vzdal hold svému příteli. Dle jeho slov nad výběrem jména neváhal.

Pauline se narodila 16. března 2015. Společně s partnerkou Palomou Jiménez jde o jejich třetího společného potomka. Slavný herec a jeho dlouholetá přítelkyně na svět přivedli již dceru Haniu Riley Sinclair (6 let) a syna Vincenta Sinclera (4 let).

V roční výročí od smrti Paula Walkera Vin Diesel sdílel fotku Paula a jeho dcery Hanii se slovy: „Byl vždy součástí mého života  …dlouhé osobní rozhovory s mou matkou nebo hlídání dětí… byl jsem na strejdu Pabla hrdý… při natáčení Rychle a Zběsile 4, v den kdy se Hania narodila, byl jediný kdo mi dodal odvahu a povzbudil mě, abych přestřihl pupeční šňůru. Byl důležitou součástí mého přerodu v otce… Chybíš nám, Pablo.“ 

Nový díl Rychle a Zběsile s pořadovým číslem 7 je v českých kinech od 2. dubna.