Trailer #2: Země zítřka (2015) – George Clooney ve sci-fi od Disneyho

Jméno Brad Bird patří mezi ta, která dokáží vyvolat minimálně zájem filmových fanoušků. K jeho skvělým animákům a až překvapivě dobré Mission: Impossible – Ghost Protocol se nyní přidá další zajímavý kousek, sci-fi Tomorrowland (Země zítřka).

thumbnail_19821

„Někdejší dětský génius Frank (George Clooney), který je znechucen rozčarováním nad okolním světem, a chytrá, optimistická teenagerka Casey (Britt Robertson), překypující vědeckou zvědavostí, se vydávají na nebezpečnou pouť ve snaze odhalit tajemství záhadného místa, ukrývajícího se kdesi v čase i prostoru, které je známé pouze jako „Tomorrowland“. To, co musejí podstoupit, aby se tam dostali, změní navždy celý svět – a také je samotné“

Podle traileru není oficiální synopse úplně přesná, protože k přístupu do Tomorrowlandu očividně stačí pouhé dotknutí se knoflíku. A před nepřátelskými agenty se dá uletět… ve vaně. No nápady tvůrcům rozhodně nechyběly, uvidíme, jak se Brad Bird, který je také významnou částí tvůrčího týmu Simpsonových, popral s jejich ukočírováním. Režisér je také spolu s nováčkem Jeffem Jensenem a ostřílenějším Damonem Lindelofem (Světová válka Z, Kovbojové a vetřelci) autorem scénáře. V hlavních rolích se představí George Clooney a Britt Robertson, jimž bude sekundovat například Dr. House Hugh Laurie nebo první polovina komediálního dua Key and Peele. Premiéra se chystá na 21. května, v USA film odstartuje o den později.

httpv://youtu.be/6ZNB7Sn30vQ