Trailer #1: White Haired Witch (2015) – Blonďatá čarodějnice na vzestupu

Milovníci akčních filmů s fantasy prvky – třeste se! Dočkáte se bojů, úchvatné přírody a jedné ženy. Proč se z černovlasé kouzelnice stane blondýna?

White-Haired0Witch-Movie

Bojovnice v hlavní roli, bezmoc prostých lidí vůči vládnoucím a zároveň příběh o lásce a zradě. Příběh je doprovázen akčními scénami v jehož pozadí se může divák doslova kochat famózní čínskou architekturou, která je občas vyměněna za přírodní skvosty jako jsou vodopády či útesy. Kromě bojových scén na pokraji útesů si i romantické duše přijdou na své např. při spatření záplavy lampionů v jedné ze scén traileru.

O co v tomhle akčním filmu s fantazijními prvky jde? Zápletka je následující: V soumraku čínské dynastie Ming je císařský dvůr sužován korupcí ze strany tyranů vládnoucích nad zemí. S Manžuriany utočí na oslabenou říši a válka je na spadnutí. Pro záchranu obětí z jejich utrpění bojuje kouzelnice Jade Raksha s vojáky, kteří utlačují místní obyvatelstvo s vidinou zisku pro sebe samotné. Jako odplata se místní vláda rozhodne, že vraždu guvernéra Zhua Zhongliana shodí na kouzelnic Jade. Jane, společně s přívrženci jejího kultu jsou na útěku před postihnutím za zločin, který nespáchali.

Film byl režírován Jacobem Cheungem Chi Leungem a na DVD, BLU-RAY & VOD vychází od 10. března 2015.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5QNi471pPf8