Soutěž: Pátek třináctého se blíží a s ním i hororové ceny

Tradiční pátek 13. s sebou nepřináší jen špatné události, ale i hrůzostrašné historky. U nás se ani jednoho bát nemusíte, avšak můžete vyhrát několik DVD a pustit si je v podvečer u sebe doma. Bojíte se rádi?

[g-slider gid=“50522″ width=“450px“ height=“600px“ autoplay=“1″]

Nenechte si ujít v kinech Vzkříšení démona. Parta vědců dojde ve svém výzkumu k objevu, který by mohl být pro vývoj lidského pokolení naprosto zlomový, jak obelstít smrt a oživit mrtvé. Prvním lidským subjektem k potvrzení tohoto objevu se stane členka týmu, která po tragické nehodě zemře. Její navrácení mezi živé si však bere daň. Začne jí totiž trošku hrabat a navíc se u ní objeví paranormální schopnosti, které pochopitelně začne zneužívat k týrání a občasnému zabíjení ostatních.

Přinášíme vám soutěž ve spolupráci s Bontonfilmem

O co hrajeme?
O 3x DVD Carrie
O 3x DVD kolekci Očista 1+2
O 3x DVD Zrození ďábla

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje herečka, která slaví 10. března narozeniny a má hlavní roli v hororu Vzkříšení démona? (Tři výherci získají od každého DVD jeden kus).

Své odpovědi posílejte na mail soutez@nafilmu.cz, společně se svým nickem, kterým odebíráte náš YouTube kanáldo předmětu uvádějte „Pátek 13“. Soutěž končí 24. března 2015.