Role Captain Marvel již obsazena?

Internetem kolují zvěsti, že role první ženské superhrdinky od Marvelu, která bude mít svůj vlastní film, už je obsazena. Postava Carol Danvers by měla mít i své cameo v Avengers: Age Of Ultron.

O filmu Captain Marvel, který patří do třetí marvelovské fáze, toho zatím moc nevíme. James Gunn, režisér Strážců Galaxie, řekl, že postava Captain Marvel se rozhodně neobjeví v pokračování vesmírné týmovky vedené Peterem Quillem, chcete-li Star-Lordem.

Zatím se na internetu objevují nepotvrzené informace, podle kterých se Carol Danvers dočkáme o něco dřív, a to ve dvojce Avengers. Deníku Latino Review se párkrát tyto zvěsti potvrdily, tak můžeme doufat, že budou pravdivé i tentokrát. Článek také tvrdil, že role Captain Marvel je již obsazená.

NEaVzlTsudXGed_3_b

Myslíte si, že tyto zvěsti se potvrdí a Captain Marvel se dočkáme již na konci dubna? Do sólovky ale ještě času dost, protože ta je naplánována až na 2. listopad 2018. Kdo by mohl ztvárnit postavu této superhrdinky? Mluví se o Jessice Chastain, Emily Blunt či Katheryn Winnick.

Pokud je aspoň něco z toho pravda, fanoušci Marvelu můžou být jedině rádi, že se jim tak trošku rýsuje budoucnost třetí fáze.