První pohled na Deadpoola a oficiální synopse!

Všichni komiksoví fanoušci s natěšením čekají na filmové zpracování jednoho z nejoblíbenějších komiksových (anti)hrdinů, na Deadpoola. Hlavní představitel této postavy, Ryan Reynolds, se na Twitteru pochlubil první fotkou v obleku!

Produkce filmu by měla co nevidět začít ve Vancouveru pod studiem 20th Century Fox.

Ryan Reynolds tráví na sociálních sítích hodně času, hlavně na Twitteru. Právě zde jsme se díky němu dočkali prvního pohledu na masku Deadpoola a teď přišlo na řadu i něco mnohem zajímavějšího. Ryan Reynolds odhalil pohled na celý Deadpoolův kostým. Fotka je brána jako parodie na Burta Reynoldse. Ten v roce 1972 nafotil podobnou fotku pro Cosmopolitan Magazine.

20th Century Fox k této příležitosti také odkrylo první oficiální synopsi.

Na základě nejvíce netradičního hrdiny z dílny Marvel Comics, film Deadpool vypráví příběh bývalého vojáka Special Forces, který se poté stal žoldákem, Wadea Wilsona. Ten se podrobil experimentu, který mu mimo jiné zanechal schopnost urychleného hojení. Po tomto incidentu si přivlastní nové alter-ego, Deadpoola. Vyzbrojen novými schopnostmi a zvráceným smyslem pro humor, Deadpool pronásleduje muže, který mu málem zničil život.

PHBNsj8HRkSDFF_1_m

Deadpool přijde do kin 12. února 2016. Režie se zhostil Tim Miller a scénáře zase Rhett Reese s Paulem Wernickem. Kromě Ryana Reynoldse uvidíme i T.J. Millera (Weasel), Ginu Carano (Angel Dust), Morenu Baccarin (Copycat) a Eda Skreina, jenž by si měl střihnout padoucha.