Natáčení druhých Želv Ninja začne příští měsíc

Zpráva o natáčení prvního snímku Želvy Ninja vzbudila mezi devádesátkovými fanoušky velké nadšení. Bohužel u něj zůstalo, protože výsledný film byl pro většinu zklamáním. I tak se ale jednalo o komerční úspěch, kvůli kterému byl druhý díl nevyhnutelný.

Teenage-Mutant-Ninja-Turtles-Posters

Podle New York Daily News by mělo natáčení sequelu začít příští týden nejprve v New Yorku a poté se přesunout do Buffala. Podařilo se získat i vyjádření jednoho z radních Big Apple Dana Garodnicka: „Není lepší cesta, jak ukázat charakter tohoto města, než skrze televizi a film. A co může New York vystihnout víc než pizzu milující ninjové a mluvící krysa?“

Snad se tentokrát opravdu podaří naplnit potenciál želvích mutantů, bohužel jména tvůrců na změnu úplně neukazují. Z produkční společnosti Platinum Dunes film zastřeší opět Michael Bay, Brad Fuller a Andrew Form, o scénář se postarají dva navrátilci Josh Appelbaum a André Nemec a z herecké sestavy je oficiálně potvrzená zatím Megan Fox jako April O´Neil a William Fitchner v roli Erika Sackse. Další herci z prvního dílu jako Will Arnett, Alan Ritchson, Tony Shalhoub nebo Johnny Knoxville zatím zmíněni nebyli.

Oproti prvnímu dílu, kterému se podařilo celosvětově vydělat 485 milionů dolarů, však existuje šance na zlepšení. I když se nejedná o oficiální informaci, tak stále je ještě možnost, že se v pokračování objeví nerozlučná dvojice záporných sidekicků prasete a jednorožce Bebop a Rocksteady.

Režii převzal po Jonathanu Liebesmanovi zatím nepříliš osvědčený Dave Green. Premiéra snímku je stanovena na 3. června 2016. Uvidíme, zda si Michael Bay a jeho tým napraví reputaci. Komerční úspěch už tentokrát nebude samozřejmostí.