Natáčení Captain America: Civil War začne co nevidět

Letošní velkofilmy od Marvelu jsou již v podstatě hotové. Jak u Avengers: Age Of Ultron, tak u Ant-Mana se dolaďují poslední maličkosti. Proč tedy nezačít s natáčením filmů, které mají své premiéry v roce 2016? První klapka ke třetímu dílu Kapitána Ameriky padne začátkem dubna!

Na jakou stranu se připojíte? Komu budete fandit?
Na jakou stranu se připojíte? Komu budete fandit?

Třetí díl, který nese podtitul Civil War, by měl začít před kamerou k prvnímu dubnu v Atlantě. Do režisérských křesel opět usedne dvojice Anthony Russo a Joe Russo. Nedávno jsme se dozvěděli, že Daniel Brühl si ve filmu střihne roli Barona Zema.

Po událostech z Age of Ultron, kolektivní vlády světa nechají projít zákon, který je navržen tak, aby reguloval všechnu nadlidskou aktivitu. To polarizuje názor mezi Avengers, což způsobí rozdělení na dvě frakce. Na jedné straně s Iron Manem a na druhé s Kapitánem Amerikou. Tento zákon způsobí epickou bitvu mezi bývalými spojenci.

Captain America: Civil War přijde do kin 6. května 2016 a v hlavních rolích uvidíme staré známé obličeje jako Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Anthony Mackie, Jeremy Renner či nováčky Daniela Brühla a Chadwicka Bosemana.